Ať už jste pravidelnými návštěvníky pizzerií, anebo se chystáte na náš kurz pizzy, měli byste mít vždy myslet na to, že pizza, kterou si objednáváte (nebo připravujete), má být prostě výtečná! Na co by tedy správný pizzař neměl při přípravě zapomenout?
Vím, že pizza je labužnický zážitek (a ne rychlý fast food)
I u pizzy platí, že méně je více
Znám původ surovin a na jejich kvalitu se mohu spolehnout
Eidam a kečup do pizzy nepatří a ani ostatní ingredience neochudím
Na těsto nikdy nepoužiji váleček, ale šikovné ruce
Ani v nouzi nepoužiji zelené olivy
Vždy čerstvě a chutně
Správné skladování ingrediencí je samozřejmostí
Dobrá pec je základ
Forma podání = půl vyhrání
Tak, teď už víte, co předchází tomu, abyste si vy nebo vaši blízcí na pizze doopravdy pochutnali! Kvalitní suroviny, poctivá příprava a ten správný přístup, to jsou základy pro tu nejlepší pizzu!