Menu
Kde jinde nejlépe připravit pravou italskou pizzu, než v tradiční italské peci! Chtě nechtě, Italové prostě vědí, jak nejlépe pizzu připravit, a proto většina skvělých nápadů pochází právě z tohoto Apeninského poloostrova. Pec na dřevo či elektrická varianta – víte, jak si poradit při výběru?
Pokud si zakládáte pizzerii a už nyní počítáte s tím, že vaším hlavním sortimentem budou upečené rozmrazené pizzy ze supermarketu, dál ani nečtěte – v tomto případě už je úplně jedno, v čem budete „pizzu“ připravovat.
Jestliže ale hledáte profesionálního pomocníka, jste tu správně. Jako první si určete, kolik pizz budete připravovat, od toho se odvíjí velikost pizza pece (jednokomorová, dvoukomorová).
Dále je také nutné určit způsob, jak budete pec používat – zda elektrika, plyn či klasické dřevo.
Pizza pec na dřevo je pravou klasickou, která v sobě skrývá tradici a úžasnou atmosféru. Pokud plánujete výrobu pizzy v menším množství, je pro vás jasnou volbou. Když ale chcete, aby se pizza stala hlavním sortimentem vaší nabídky, tak pec na dřevo bude již pokulhávat. V tom případě zvolte spíše pec na plyn či elektriku.
Snadné ovládání, stálá teplota, jednoduchá údržba– co více si u pece na pizzu přát! Elektrická či plynová pec vám ušetří starosti se dřevem a pokud zvolíte kvalitní model, pečení pizzy se pro vás stane radostí a pro vaše strávníky potěšením.
Pizza servis hledal výrobce, který se nejlépe vyzná ve všech požadavcích pizzaře. Jasnou volbou se stala značka Morentti Forni, která již od roku 1946 sbírá zkušenosti světových pizzařů a jejich požadavky prolíná do svých pecí na pizzu. Zajímá vás více? Kontaktujte nás!
Naším předním partnerem pro pece na pizzu je MORETTI FORNI s.p.a.