Jedná se o individuální kurz, kde nezáleží na počtu školených osob. V tomto kurzu proškolíme Vaše zaměstnance přímo v prostorách Vaší pizzerie/restaurace. Kurz doporučujeme již fungujícím pizzeriím nebo těm, kteří si pizzerii chtějí otevřít.
ROZSAH: individuální, minimálně 3 dny CENA: 7.000,- Kč/den, pizzerie získává certifikát o absolvování kurzu
Obsah kurzu
zhodnocení a posouzení dosavadního vybavení, jež je nezbytné ke správnému finálnímu výsledku
zjištění dosavadních znalostí a následné zhodnocení
historie pizzy
ruční práce s těstem a jeho výroba
druhy těst
typy pecí
volba vhodného vybavení
ekonomika nákupu a prodeje surovin
práce s italskými surovinami a jejich správná příprava
konečná úprava a podávání
Tento kurz zahrnuje kompletní poradenství v oboru Italské gastronomie od správné práce s těstem na pizzu, přes sestavování jídelních/pizza lístků, pomoc s volbou vhodného vybavení, školení těstovin.