Menu
Lehce dostupné suroviny, správná ergonomie místa, nízká teplota a materiály, které mají snadnou údržbu – všechny tyto parametry splňují kvalitní pizza stoly, na kterých bude přípravy pizzy radostí a práce vám půjde lehce od ruky.
Dobře uspořádaný pracovní prostor vám ušetří spoustu námahy a kvalitní materiály zajistí dlouhou životnost výrobku. S takovou pracovní plochou je přáíprava pizzy zábavou!
Chladící pizza stoly mají většinou žulovou či nerezovou vrchní desku, zbytek konstrukce je nerezový a teplota se pohybuje v rozsahu +2 až +8 °C. Chladící stoly jsou oblíbenou kombinací 2v1, kdy je jeden prostor kuchyně využit jako pracovní stůl a lednice. Navíc skladování potravin v blízkosti pracovního místa nejenže šetří místo, ale také vaši energii a čas.
Standardně má pizza stůl několik zón:
Tým Pizza servisu připravoval pizzu na různých místech a s různým vybavením, proto vám nyní může doporučit značku chladících stolů ????, která vyniká svoji kvalitou a bezporuchovostí. Pokud se chcete dozvědět více, kontaktujte nás, rádi se s vámi o naše zkušenosti podělíme.